0

Forum buikwandcorrectie

Antw of die citeer Hallo, ja, inderdaad Dr Vranckx is een plastisch chirurg die consulteerd in leuven (Gasthuisberg) maar opereert in diest. Heb mijn brief gekregen van dkv en ze online zouden dus enkel tussenkomen voor de abdominoplastie, niet voor de lifting, niet voor de borstreductie. Ga effe navragen wat die abdominoplastie inhoud wat kosten betreft en dan toch maar een beslissing nemen. Mijn ventje heeft er heel veel moeite mee. Met alles wat teveel is en er hangt te hangen. Ik ga alvast nog proberen met zelf foto's te nemen en op te sturen naar dkv, ben benieuwd hoe ze daarop gaan reageren! Groetjes, en voor iedereen heel veel succes! Sony a href" m img src" g " width"400" height"80" border"0" alt"LilySlim weight loss tickers" / /a dr Lafullarde Omhoog Powered by phpbb forum Software phpbb limited Nederlandse vertaling door.

forum buikwandcorrectie

Bereken jouw, bmi body mass Index ) hartstichting

Dr Vranckx, is dat een plastische chirurg? Anders nog eens proberen voor je buikwand via een abdominale chirurg? Ik ben vorige week bij. Meekers geweest (werkt in diest een abdominale chirurg. Daar zou geen probleem zijn voor terugbetaling omdat hij deze rizivnr gebruikt: 241286. Dat is de nummer voor een abdominoplastie. Wat een borstcorrectie betreft, weet ik nog niet veel. Mijn moeder heeft vroeger echter wel teruggetrokken van de ziekenkas (en de hospitalisatieverzekering van de liberale mutualiteit) gewicht voor haar borstverkleining. Ook wegens medische redenen en dat is ook de reden dat ik een borstverkleining wil. Sinds ik zo ben vermagerd heb ik elke dag pijn in mijne nek van het gewicht van mijn borsten. Het vet op mijn schouders en in mijne nek is weg en ik vermoed dat dat daardoor komt. Ik ben van een 115F naar een 85F gegaan. Omhoog sony berichten: 92 Lid geworden op:, 14:31 Re: buikwandcorrectie in paasvakantie maar waar?

forum buikwandcorrectie

schrijven. Ik weet het niet maar ik vind het heel jammer dat chirurgen ondertussen nog niet weten wat ze wel of niet in hun verslag moeten schrijven. Daar ben ik boos. Ik wens iedereen die het wel terugbetaald krijgt. Heel veel succes en ben superblij voor hun! Groetjes, a href" m img src" g " width"400" height"80" border"0" alt"LilySlim weight loss tickers" / /a dr Lafullarde Omhoog Wittevm berichten: 561 Lid geworden op:, 15:39 Locatie: paal-Beringen Re: buikwandcorrectie in paasvakantie maar waar? Antw of die citeer sony schreef:Hallo sorry als k negatief overkom maar ik heb vandaag zowel van dkv als van de mutualiteit een nee gekregen op terugbetaling voor zowel arm / borst correctie als voor de buikwand en bilcorrectie.

Nl: Plastische Chirurgie, forum - forumoverzicht

24/7 hulp bij dakgoot verstopt

Antw of die citeer Het is eigenlijk een heel eenvoudige situatie voor terugbetaling. De verzekering komt tussen wanneer de mutualiteit tussenkomt en de mutualiteit komt tussen afhankelijk van de nomenclatuur die de chirurg gebruikt. De cuyper / Lafaire gebruiken nu twee nomenclaturen die in aanmerking komen voor terugbetaling van de mutualiteit en is het voor de verzekering ook in orde. Maar laat u geruststellen, alle papier hiervoor verkrijgen was bij mij ook geen eenvoudige weg Omhoog afrijden sony berichten: 92 Lid geworden op:, 14:31 Re: buikwandcorrectie in paasvakantie maar waar? Antw of die citeer Inderdaad, klopt. De mutualiteit is een goede basis.;-( als ze terugbetalen. Ik had voor mijn operatie een E cup en de chirurg heeft dikke dit ook genoteerd voor de mutualiteit. Maar de adviserend geneesheer zei koudweg. Je moet jezelf niet uitkleden. Ik zie genoeg, u hebt geen E cup. Wat heb u dan nu wel. Dat zal ik chirurg aanklagen voor schiftvervalsing zei.

Ik had het heel graag gedaan voor mijn echtgenoot maar ben zoooooooooooo boos omdat geen van beiden ook maar aan terugbetaling doen! Waarom hebben we eigenlijk een hospitalisatieverzekering (ben vorig jaar ook al op een nee gestuit voor mijn oogoperatie). Dr Vranckx zou eerst de borst en arm operatie doen, drie dagen opname, én week thuis. Drie maanden later de buikwand en bil (bovenbeen) operatie, drie dagen opname en zes weken thuis. Hij leek een zeer talentvolle, duidelijke man. Maar heeft dan toch blijkbaar een paar woorden in zijn verslag geschreven die ik er liever niet in gezien had nl esthetisch. Alvast heel veel succes! a href" m img src" g " width"400" height"80" border"0" alt"LilySlim weight loss tickers" / /a dr Lafullarde Omhoog Artemis Berichten: 185 Lid geworden op:, 10:57 Locatie: Antwerpen Re: buikwandcorrectie in paasvakantie maar waar? Antw of die citeer oei sonny, da's spijtig nieuws, ik ga in de kerstvakantie op eerste consultatie, ik hoop beter nieuws te krijgen. Bij biena, rani en Catsmart is het toch wel gelukt. Raar dat het bij de ene wel gaat en de andere niet Omhoog Tsjeef Berichten: 123 Lid geworden op:, 22:03 Re: buikwandcorrectie in paasvakantie maar waar?

Heb zelfs auto gereden als ik een open buik had door mijn infectie moest dan natuurlijk stoppen voor controle en de papieren tonen. Ik geraakt niet aan het kastje om de papieren uit te halen maar het waren vriendelijke en ze hebben dat netjes zelfs uit het kastje gehaald voor mij maar ja dat lukt op u eigen tempo. Gbp.02.09 in roeselare Dr Bart Smet Interne darmhernia dr Pattyn 50 kg afgevallen van 108 kg naar 58 kg bmi 21,6 bwc r Bart Smet Gal verwijderd op r Bart Smet Omhoog Tsjeef Berichten: 123 Lid geworden op:, 22:03 Re: buikwandcorrectie in paasvakantie maar. Antw of die citeer @WitteVM: ik heb op 17/12 een tbl in Antwerpen (zna stuivenberg). Als ik eraan denk, zal ik zeker mijn ervaring hier nog posten (dan heb je nog altijd tijd genoeg om je bwc in te plannen voor tijdens de paasvakantie). Mocht ik niets laten weten je ben toch nog aan het twijfelen *bump* je het forum maar dan krijg ik een berichtje binnen Omhoog sony berichten: 92 Lid geworden op:, 14:31 Re: buikwandcorrectie in paasvakantie maar waar? Antw of die citeer Hallo sorry als k negatief overkom maar ik heb vandaag zowel van dkv als van de mutualiteit een nee gekregen op terugbetaling voor zowel arm / borst correctie als voor de buikwand en bilcorrectie. Ik had mijn licht opgestoken bij Dr Vranckx in het uz leuven die wel in diest opereert. Prijzen zijn voor mij erover (of ik het kan speelt geen rol ik moet het ook willen) maar ik deed het omdat mijn echtgenoot het graag wou. Nee met de beide nee's is er geen denken aan, ik ben 67 kilo afegevallen op 16 maanden tijd en ik zie er niet uit. Maar ja, ik ben er ondertussen 46 en moet mezelf niet meer verkopen!

Appel cider azijn goed middel tegen

Ik ben superallergisch aan wondpleisters (eigenlijk alle pleisters). Mijn wondjes van de gbp zijn dan ook aan de buitenkant genaaid geweest (binnenkant ook natuurlijk). Hoelang kan je eigenlijk niet uit de voeten na die operatie? Zou ik na een kleine week of 2 al korte stukjes kunnen autorijden? Omhoog Pinkje berichten: 6420 Lid geworden op:, 22:35 Re: buikwandcorrectie in paasvakantie maar waar? Antw of die citeer Wittevm schreef:Was jij dat niet waar dat hondje op de buik had geplast? Ja ja, mijne drolleke had geplast op mij. Dat schatteke het kon kosten er niets aan doen maar bij ja je gaat kunnen auto rijden, allez ik kon dat toch. Ik liep wel lijk een oud vrouwke maar een maal je neer zit ging dat. Heb zelf voor de bwc 2 nachtjes moeten blijven en ze hebben mij komen halen en ik ben met de auto naar huis gereden. Ben een beetje bang als ik langs de vriend in de auto zit als hij rijdt Dus ik reed naar huis terug. forum buikwandcorrectie

Van de borsten, weet ik niet veel, hebben het niet gedaan en ontsteking mijn zus ook niet. Ik wens u veel succes en als het zo ver is, verzorg U goed en laat het zeker mooi afgedekt ook al zeggen ze alles is mooi dicht. Plakt het voor het zekerst nog maar een weekje extra. Mijn buik portfolio was ook mooi dicht en mijn chirurg zei het mag bloot blijven en het heeft niet lang geduurd eer de infectie er was hoor. Gbp.02.09 in roeselare Dr Bart Smet. Interne darmhernia dr Pattyn 50 kg afgevallen van 108 kg naar. Bmi 21,6, bWC r Bart Smet. Gal verwijderd op r Bart Smet. Omhoog, wittevm, berichten: 561, lid geworden op:, 15:39, locatie: paal-Beringen. Citeer, was jij dat niet waar dat hondje op de buik had geplast? Dat afplakken, das een probleem bij mij.

Borstvergroting voor en na foto s - drs

Bedankt voor jullie hulp! Laatst gewijzigd door, wittevm op, 22:00, 1 keer totaal gewijzigd. Omhoog, pinkje, berichten: 6420, lid geworden op:, 22:35. Re: buikwandcorrectie in paasvakantie maar waar? Citeer, die dokters ken ik vrouw helemaal niet, een andere kant van het land. Ook ik heb een bwc laten doen en ja heb ook de pech gehad van een infectie op te lopen. Of ik het opnieuw zou doen? Ik heb het laten doen door mijn chirurg die mijn gbp gedaan heeft en dat heeft mij 148 gekost, heb dan nog alles terug betaald gekregen van mijn hospitalisatieverzekering. Informeer U goed en overweeg het. Is niet omdat het geen plastische chirurg is dat het daar door slechter gedaan. Mijn zus en mijn huisdokter hebben het laten doen door een plastische en mijn huisdokter zei mij, ik ben eindelijk jaloers op U buik. Ze heeft dan hare buik getoond en eerlijk ik was fier op mijne buik en het was geen plastische chirurg.

forum buikwandcorrectie

Ik weet ondertussen al dat in diest 2 chirurgen zitten, een abdominale en een plastisch chirurg. Meekers (geen idee wie de plastische is). Ik weet ook dat ik niet eerst langs. Nu heb ik al ineens een afspraak gemaakt met beide artsen (op 10 en 21 december) om eens een lichtje op te steken van de mogelijkheden en de prijs. Een andere optie die ik heb is het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Gezien de kindjes die periode waarschijnlijk toch naar mij ouders in deurne gaan logeren. Over dat laatste ziekehuis heb ik alleen nog maar positieve dingen gehoord. Ik ken er persoonlijk 2 die daar zijn geopereerd (1 buikwand en 1 torsoplasto bij de torsoplasto is er een ontsteking opgetreden, maar das gewoon vriendin pech gehad en die is nu heel content. Ik geloof dat die maar nen opleg hebben gehad van 99 of 199. Graag had ik van jullie wat ervaringen gehoord (en eventueel prijzen?, ook van een borstcorrectie zeker ervaringen met de chirurgen in diest zijn welkom, want die ken ik helemaal niet.

Buikwandcorrectie in paasvakantie maar waar?

Het leven na de gastric Bypass ingreep; wat mag en kan je eten, hoe zit het met drinken, alchohol, dumping? Kan je nog zwanger worden? Hoe lang duurt de vermageringsperiode? Dit en nog veel meer! Moderator: Mods admins, wittevm, berichten: 561, lid geworden op:, 15:39, locatie: paal-Beringen buikwandcorrectie in paasvakantie maar waar? Ik heb trainen juist met mieke de vadder gebeld om eens te horen hoe het zit ivm een buikwandcorrectie. Moet ik eerst langs bij. Met wie werkt hij samen? De bedoeling is in ieder geval dat ik in het begin van de paasvakantie een buikwandcorrectie laat doen zodat ik na de paasvakantie terug kan autorijden en de kindjes van en naar het school kan brengen. Half augustus zou ik dan graag een borstcorrectie willen.

Forum buikwandcorrectie
Rated 4/5 based on 924 reviews
SHARE

forum buikwandcorrectie Oqikok, Sat, May, 05, 2018

Omhoog, pinkje, berichten: 6420, lid geworden op:, 22:35. Re: buikwandcorrectie in paasvakantie maar waar? Citeer, die dokters ken ik helemaal niet, een andere kant van het land.

forum buikwandcorrectie Maqohys, Sat, May, 05, 2018

Ik ken er persoonlijk 2 die daar zijn geopereerd (1 buikwand en 1 torsoplasto bij de torsoplasto is er een ontsteking opgetreden, maar das gewoon pech gehad en die is nu heel content. Ik geloof dat die maar nen opleg hebben gehad van 99 of 199. Graag had ik van jullie wat ervaringen gehoord (en eventueel prijzen?, ook van een borstcorrectie zeker ervaringen met de chirurgen in diest zijn welkom, want die ken ik helemaal niet. Bedankt voor jullie hulp! Laatst gewijzigd door, wittevm op, 22:00, 1 keer totaal gewijzigd.

forum buikwandcorrectie Texuf, Sat, May, 05, 2018

Ik weet ook dat ik niet eerst langs. Nu heb ik al ineens een afspraak gemaakt met beide artsen (op 10 en 21 december) om eens een lichtje op te steken van de mogelijkheden en de prijs. Een andere optie die ik heb is het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Gezien de kindjes die periode waarschijnlijk toch naar mij ouders in deurne gaan logeren. Over dat laatste ziekehuis heb ik alleen nog maar positieve dingen gehoord.

forum buikwandcorrectie Etohav, Sat, May, 05, 2018

De bedoeling is in ieder geval dat ik in het begin van de paasvakantie een buikwandcorrectie laat doen zodat ik na de paasvakantie terug kan autorijden en de kindjes van en naar het school kan brengen. Half augustus zou ik dan graag een borstcorrectie willen. Ik weet ondertussen al dat in diest 2 chirurgen zitten, een abdominale en een plastisch chirurg. Meekers (geen idee wie de plastische is).

forum buikwandcorrectie Ficywy, Sat, May, 05, 2018

Moderator: Mods admins, wittevm, berichten: 561, lid geworden op:, 15:39, locatie: paal-Beringen buikwandcorrectie in paasvakantie maar waar? Ik heb juist met mieke de vadder gebeld om eens te horen hoe het zit ivm een buikwandcorrectie. Moet ik eerst langs bij. Met wie werkt hij samen?

forum buikwandcorrectie Qulyl, Sat, May, 05, 2018

Het leven na de gastric Bypass ingreep; wat mag en kan je eten, hoe zit het met drinken, alchohol, dumping? Kan je nog zwanger worden? Hoe lang duurt de vermageringsperiode? Dit en nog veel meer!

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: