0

Medicatie tegen maagklachten

Ik hoop dat je nog actief bent op dit forum en zou graag willen weten of het al wat beter met je gaat? Ik slik ook 2x per dag 40 Mg Pantoprazol. Morgen slik ik deze maagzuurremmers alweer 2 weken en ik heb elke dag toch nog veel last van misselijkheid en beroerd voelen. Vooral in ochtend als ik wakker wordt ben ik behoorlijk misselijk. Vandaag een echo gehad van mijn bovenbuik en daar zag alles er gelukkig goed uit. Ook al een maagonderzoek gehad met een slang en daar is geconstateerd dat ik lichte refluxklachten heb met reflux-oesphagatitius graag. Eigenlijk zouden mijn klachten gerechten dus mee moeten vallen als ik alle andere mensen met refluxklachten hoor, maar toch voel ik me elke dag zo beroerd. Zijn hier nog meer mensen die zich herkennen in deze klachten, hoe gaat het nu met ze, en wat is voor jullie de oplossing geweest om je weer beter te gaan voelen? Sterkte allemaal en ik hoop wat van jullie te horen. Pagina 1 van.

Vrl: reuma behandeling met

15 min voor je maaltijd innemen, of voor het slapengaan en het vermindert je klachten en je eetlust neemt (daardoor) toe. Portugal Geplaatst: 15:04 Mamieke schreef: ook ik heb last van mijn maag en ben in 12 weken 11 kg afgevallen. Welke medicijnen had je als ik vragen mag? En @ socrates: ik zie regelmatig mensen op dit forum die afvallen in combinatie met het gebruik van maagzuurremmers. Is shake er enig verband hiertussen voor zover bekend? Annette* Geplaatst: 17:32 socrates schreef: Hallo Annette, ben docent en adviseur geweest bij verschillende artsen opleidingen en heb in het verleden ook gedoceerd bij het hbov. Groetjes Willem Owke, het was me iig duidelijk dat je veel van de gezondheidszorg af weet. Fijn dat je nu op deze manier je bijdrage hoopt te leven op dit forum! Veel mensen zullen er vast wat aan hebben. Skoierd Geplaatst: 12:12 Beste Frizo, wat herken ik me in jou verhaal zeg, komt 200 overeen met mijn klachten en hoe ik me de afgelopen maanden voel.

te weinig (gaan) drinken ivm misselijkheid en droge dingen eten, waardoor obstipatie ontstaat wat de klachten alleen maar erger maakt. Probeer dus veel vezels te eten en sappig fruit als meloen en ananas. Ananas lijkt in eerste instantie zuur, maar dat valt mee en het bevat veel vezels. Banaan raak je wel verstopt van. Thee heeft bij sommigen ook enige laxerende werking dus wie weet helpt het bij jou ook, en scheelt het klachten? Wel adviseer ik je alsnog een gastroscopie te doen, onder een roesje kan prima, merk je niets van (had ik t maar zo gedaan. zo kunnen ze je maag nog bekijken en controleren of het niet aan een maagbacterie (H. Pylori) ligt dat makkelijk te verhelpen. Ream Geplaatst: 10:36. Domperodin werkt inderdaad erg goed, tegen misselijkheid en ook tegen reflux.

Maagklachten vooral 's nacht

Het verhogen van je bed met 20 cm (beide kanten) of als dat niet kan 2 extra kussens gebruiken zodat het maagzuur niet naar de reflux kan. Ook sommige bewegingen kunnen het probleem verergeren. Ik heb een tijdje omeprazol gebruikt van 80 mg en hardloop dat hielp in het begin wel. Maar het kwam zo nu en dan terug. Nu ben ik 2 dagen bezig met Nexium dit heeft de internist mij geadviseerd omdat het toch net anders is operatie voorbereid is als omeprazol en volgens de internist beter werkt. Ik wens je veel succes ream Geplaatst: 10:27 Beste frizo, heb precies t zelfde, zelfde leeftijd en problemen (afvallen, misselijk, etc) en zou ook gewoon weer lekker in de kroeg staan en alles kunnen eten zonder de hele dag te lopen opboeren. Ranitidine (2x per dag 150mg) werkt bij mij best goed, (geen bruistablet). Misschien dat je die in tabletvorm kunt vragen aan je huisarts. Nexium had ik teveel bijwerkingen van en gastroscopie vorige week was eens maar never noooit meer. Wat helpt (heel oudbollig trucje) voor een rustige maag is thee met venkel.

(er staat ergens nog een topic maagklachten, daar staat mijn hele verhaal in). Heb nu voor de momenten waarop ik erg misselijk ben, beroer ben en het gevoel heb of m'n eten blijft hangen, domperidom. @socrates; doe jij iets in de gezondheidszorg. Bedoel hier verder niks mee, maar heb zo'n vermoeden, het komt zo op mij over. Socrates Geplaatst: 20:36 Hallo Annette, ben docent en adviseur geweest bij verschillende artsen opleidingen en heb in het verleden ook gedoceerd bij het hbov. Nu ben ik met pensioen en hoop een bijdrage te kunnen leveren op dit forum. Groetjes Willem boy1989 Geplaatst: 20:13 hoi frizo. Ik heb ook hezelfde probleem. Bij mij is gister refluxlijden geconstateerd door middel van gastroscopie, het is inderdaad geen prettig onderzoek maar weet nu in ieder geval waar de klachten vandaan komen. Ik heb daarnaast ook een boekje gekregen wat je moet doen om het te verminderen.

Helicobacter Pylori bacterie: oorzaak

Vaak experimenteren huisartsen met maagremmers als de een niet goed aan slaat. Door dit geexperimenteer gaan maanden voorbij en dan blijkt er achteraf en ik zeg met nadruk achteraf, echt iets aan de hand te zijn. Jouw genoemde maagremmers zijn in de geneeskunde als goed en betrouwbaar gebleken. Geplaatst: 14:33 ook ik heb last van recepten mijn maag en ben in 12 weken 11 kg afgevallen. Maar bij mij is de oorzaak wel bekend: bijwerking van medicatie. Als je nog eens eeen gastroscopie krijgt, moet je om een roesje vragen. Dan merk je nergens iets van. Annette* Geplaatst: 19:11 ik slik al zo'n 4 jaar maagzuurremmers, ben begonnen met omeprazol en slik nu sinds een kleine 1,5 jaar esparol (nexium). Begonnen met 20 mg, inmiddels. Heb nog vaak last van maagzuur en snelle misselijkheid. Al is het het ene moment wel erger als het andere moment. Zit aan de maximale dosis.

De eerste twee dagen dat ik daar mee begon ging het super goed, ik voelde me zelfs bijna kalfslever weer de oude. Maar nu zijn de laatste twee dagen weer helemaal mis: misselijk, geen eetlust. Ik snap er niets van, hoe kan de pantoprazol het ene moment goed aanslaan en het volgende weer niet meer. Ik slik nu nog steeds de 80 mg pantoprazol, maar nu blijft het misselijke gevoel weer. Misschien een rare vraag, maar kan het zijn dat mn lichaam immuun wordt voor de zuurremmers? Zoals ik al zei heb ik pantoprazol, ranitidine en omeprazol geprobeerd. Telkens gaat het bij de start met de medicatie goed, maar daarna weer niet meer. Ik let nu ook super goed op mijn eten; ik volg streng het maag/darm dieet wat een aantal posts terug naar voren is gekomen ( ml )maar ook dit helpt nu niet. Alvast dank voor de reacties,. Frizo socrates, geplaatst: 14:07, hoi frizo, lijkt me toch verstandig om je huisarts eens te vragen om een maag en darmonderzoek.

Angst medicijnen wat je moet

Ik kan me niet voorstellen dat ik eten door reflux (of gastritis) me zo beroerd voel. In de familie komen maag/darm kwalen niet echt voor. Mijn vader heeft wel eens last van maagzuur, en mijn oom heeft de ziekte van Crohn maar thats. Verder: ik ben nu 22 jaar (dit moet de 'prime of my life' zijn. Socrates, geplaatst: 8:45, de naam "maagklachten" klopt niet altijd. De klachten kunnen zich namelijk ook voordoen in de slokdarm of de twaalfvingerige darm. Maagpijn is vaak het gevolg van een ontsteking van het slijmvlies van de maag of de twaalfvingerige darm. Als er zure maaginhoud met de ontsteking in contact komt, geeft dit pijn. Als de ontsteking niet behandeld wordt, kan er uiteindelijk een zweer in de maag of de twaalfvingerige darm ontstaan. Hebt je je eet- en leefgewoonten aangepast, gebruikt je al twee weken een middel tegen maagklachten en zijn je klachten in die periode niet verminderd, neem dan weer contact op met uw huisarts frizo. Geplaatst: 13:08 hey socrates, bedankt voor je antwoord. Op dit moment neem ik per dag 80 (!) mg pantoprazol.

medicatie tegen maagklachten

Gister heb ik een gastroscopie ondergaan, en dit was verreweg de ergste ervaring die ik ooit heb gehad. Na 30 seconden ging het dan ook niet meer en heb ik (totaal in paniek) de slang eruit getrokken. De arts was gekomen tot aan de slokdarm, en vertelde mij dat alles er tot dusverre goed uitzag. Ik weet me nu echt geen raad meer. Ik kan totaal niet meer functioneren (aangezien ik continu misselijk ben waardoor ik ook tijdelijk gestopt ben met mijn studie. Ik voel me niet ziek genoeg om de hele dag in bed te blijven maar ik kan eigenlijk ook niets doen. Ik functioneer zeg maar op 55 van mijn kunnen, waardoor ik alleen het meest noodzakelijke doe. Sinds ik de klachten heb, let ik heel goed op mijn voedsel: ik eet geen chocola, geen frituur, geen snoep, ik heb al in 4 maanden geen biertje (o.i.d) meer gedronken, geen koffie, kosten eet drie uur voor het slapen gaan niets meer, ik rook niet. Noem het maar. Wat kan dit zijn?

De 13 meest voorkomende

Registreer, informatie, zoeken, actieve onderwerpen, links, inloggen. Index interne ziekten infectieziekten misselijk, geen eetlust en eiwit afvallen, auteur, onderwerp: Misselijk, geen eetlust en afvallen frizo. Geplaatst: 11:36, hallo allemaal, ongeveer 4 maanden loop ik met verscheidene klachten. Ik ben misselijk, heb geen eetlust en val best wel af (10 kg in de laatste 4 maanden). 3 maanden geleden zijn er foto's van mijn maag gemaakt, en daaruit bleek dat ik reflux had. De dokter heeft me vervolgens pantoprazol voorgeschreven (eerst 20 mg, daarna 40 mg per dag). Dit had voor mij niet het gewenste effect, waardoor ik weer terug naar de dokter ben gegaan. Dit keer kreeg ik van hem Ranitidine (net voor het slapen gaan 1 bruistablet). Maar ook dit hielp niet tegen mijn klachten. Nu ben ik overgestapt op omeprazol, en dit werkte in het begin wel. Ik had ongeveer 2 weken geen klachten, maar een maand geleden is het toch weer terug gekomen. Ik blijf nu wel de Omeprazol innemen (40 mg per dag).

Medicatie tegen maagklachten
Rated 4/5 based on 530 reviews
SHARE

medicatie tegen maagklachten Usaqugi, Fri, May, 11, 2018

Psoriasis is een hardnekkige, langdurige chronische ziekte. Er kunnen momenten zijn dat je nauwelijks last hebt van de symptomen van psoriasis en er kunnen tijden zijn dat. Psoriasis Steroide psoriasis verergert. De exacte oorzaak van psoriasis is niet volledig bekend, maar men denkt dat het samenhangt met een probleem met de cellen in het immuunsysteem van het lichaam.

medicatie tegen maagklachten Odexih, Fri, May, 11, 2018

Psoriasis Steroide, psoriasis Steroide le psoriasis au naturel : on fait comment? behandlung der Kopfhaut-Psoriasis Psoriasis Steroide, psoriasis Steroide soriasis is een veel voorkomende huidaandoeningdie de levensduur van de huidcellen verandert. Psoriasis veroorzaakt dat de cellen, op het oppervlak van de huid, zich snel ophopen. De extra huidcellen vormen dikke, zilverkleurige schilfers en jeukende, droge, rode vlekken. Psoriasis Steroide, die soms erg pijnlijk kunnen zijn.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: