0

Stukken uit film knippen

Dom dom dom bente: Een brug. We moeten inderdaad een brug zien te bouwen over de rivier. Jij ook altijd met je grote waffel. Claire: hoe maken we smeersysteem zo snel een brug? Waterman: ik mag je een aanwijzing geven. Bente: Kost ons dat een leven? Maar als je drie aanwijzingen laat voor wat ze zijn, krijg je er een leven bij. Claire: (lacht) Dit is een computerspel. Hoe eerder we game over zijn, hoe eerder we met dit stomme spel mogen stoppen. Waterman: ok de rivier is niet alleen wild en machtig. Er leven ook krokodillen en piranhas. Claire: (lacht weer) Dit wordt steeds grappiger. Net echt oeeee uit het water komt de kop van een krokodil tevoorschijn.

stukken uit film knippen

Geschiedenis van de film - wikipedia

Meisjes claire: En wat is daar mis mee? Joker: Nniks denk ik waterman: Dit irritante mannetje hier is joker. Het zou ook best een vrouwtje kunnen zijn. Eigenlijk is de joker geen hij of zij. Joker: hou recepten op, waterman! Dat is helemaal niet zeker. Claire: Oh, jij bent dat poppetje dat we in kunnen zetten als we niet door een level heen komen? Vorige keer lag ik als brug in de rivier. Die kennen we inmiddels. Kom dus met wat goeds. Je verraadt alweer veel te veel. Joker: Stom stom stom.

stukken uit film knippen

naam is Waterman, levelmaster van The river. Het eerste level dat jullie door moeten komen om een stap dichterbij de eindstreep te komen. Hoe moeten twee meisjes nou ooit uit levelland wegkomen? Het zijn maar meisjes.

Geschiedenis van de film - wikipedia

Filmklassiekers op het tweede gezicht

Bente: Wat moet ik dan doen om dit level door te komen? Joker: ik weet het, ik weet het. Mag ik het zeggen, waterman? Mag ik het zeggen? Waterman: de opdracht koopakte is heel simpel. Je moet de rivier zien over te komen. Joker: En afrijden nee, dat lukt zwemmend niet. En ook niet lopend. En ook niet hoe nog meer niet, waterman? Joker: Oh ja, stom stom stom, dom dom dom. Claire: (achter de schermen) Myrthe, waar ben je nou?

Het groene licht in de hoek gaat aan. Klinkt achter de schermen: bente: Hallo? Daar is daar is daar is iemand. Daar is echt iemand. Waterman, daar is iemand. We moeten onze plaatsen innemen. Waterman: houd je mond! Anders maken ze al rechtsomkeert voor ze maar enigszins in de buurt komen. (komt op) hé, dit moet het eerste level zijn. Waterman: (staat op maakt zich zo groot mogelijk) de naam is Waterman, levelmaster van The river. Het eerste level dat jij door moet komen om een stap dichterbij de eindstreep te komen.

Kind- en jeugdtoneel

Joker: weet ik veel. Waterman: Bij het water natuurlijk. Hallo, wij Watermannen leven van en bij het water. Joker: Oh ja, logisch. Stom stom stom, dom dom dom. Waterman: Dat neemt echter niet weg dat die game-queen eens verslagen moet worden. Ik wil niet alleen maar wachter zijn, levelmaster. En daarna brandweerman detoxen worden. Maar nee, ik moet mijn leven hier doorbrengen. Joker: die verwoestende rivier die niemand spaart. stukken uit film knippen

Het water zal je verzwelgen, vermorzelen, rechts meevoeren. Waterman: Alsof ik dat niet weet. Maar kind je snapt toch hopelijk wel dat ik voor water niet bang ben. Mijn vader was een Waterman, mijn opa was een Waterman en ook mijn oudste zoon zal een Waterman worden. Joker: Dan moet je eerst een Watermeisje vinden. Ha, alsof jij ooit een watermeisje vindt. Je zit alleen maar hier aan dat water. Te wachten tot er eindelijk weer eens iemand komt die jij het moeilijk moet maken. Om daarna drie dagen vrijaf te krijgen. Oooh, wel drie dagen. Waterman: (staat op) waar denk jij dat mijn vader een Watermeisje heeft gevonden?

Knippen van een te kort tongriempje

Waterman: Dat ding is vast stuk. Er komt hier nooit iemand. Ik voel het aan mijn water, man. Joker: ha ha, water, man, je zei waterman. Waterman: Dat zei ik helemaal niet. Joker: Echt wel, echt wel. Je zei: ik voel het aan mijn water, man. Waterman: waarom blijf ik hier eigenlijk trouw zitten? Er komt toch niemand. En jij hóeft niet te blijven zitten, zoals ik dat móet. Joker: Als de game-queen je weg ziet wordpress gaan, laat ze het water je grijpen.

stukken uit film knippen

Om hem heen springt, hupt, beweegt de joker. Joker: (snel pratend) Komt er iemand? Ja, er komt iemand. Nog even wachten en dan layani komt er iemand. Dan mag ik weer lekker irritant doen. In de weg lopen en me misdragen. Waterman: joker, houd je mond! Je maakt me gek met je drukke gedoe! Joker: maar er komt echt iemand aan. Het licht staat op groen. Dat is het sein, een waarschuwing, het alarm.

Films knippen en inkorten in Windows movie maker

Game over (12 kinderen modern toneelstuk door jeugdspelers 2017 1 keer door toneelvereniging opgevoerd, het verhaal. Claire en Bente moeten nablijven. Terwijl ze in het straflokaal wachten op de komst van de schoolleider wordt hun nieuwsgierigheid gewekt door een hartinfarct grote kist. De kist blijkt de ingang van een computergame te zijn. Bente en Claire komen terecht in level-land. De game-queen regeert hier met harde hand. De meiden kunnen het spel alleen verlaten door zes levels te spelen. Waar de level-masters ze het liefst alleen maar willen helpen, maakt de game-queen het de meiden alleen maar lastiger. Zal het ze ooit lukken de uitgang te vinden zonder Game over te gaan? Derde scene, op het podium, die blauw verlicht wordt en het liefst op de achtergrond nog golvend licht, is een brede rivier te zien (twee kinderen houden een brede doek vast die zij langzaam laten golven). Levelmaster Waterman zit op een kruk / boomstam.

Stukken uit film knippen
Rated 4/5 based on 709 reviews
SHARE

stukken uit film knippen Ywyki, Sat, May, 05, 2018

Dan zet je het lijntje, waar je wilt gaan knippen. Vervolgens ga je naar de knop bewerken en ga je naar splitsen. Die knop splitsen druk je in en op dat moment is je clip gesplitst. Dit materiaal het niet nodig.

stukken uit film knippen Vogam, Sat, May, 05, 2018

Doorgaans zijn momenten waar het even stil is, momenten waar je kunt gaan knippen. Toevallig weet ik dat dit materiaal wat hiervoor zit allemaal materiaal is wat ik niet nodig heb. Dus hier moet ik ergens gaan knippen. Vervolgens kan ik met dat lijntje gaan schuiven om te bepalen wanneer ik ga praten. Dat is dus dit moment.

stukken uit film knippen Xibuqy, Sat, May, 05, 2018

Dus in dit geval ben ik hier aan het praten en hier houd ik stil, dan valt het grafiekje naar beneden. Met deze knop (zie video: betreft lijnknop) kun je schuiven en kun je achterhalen waar je moet gaan knippen. Je schuift dan naar een bepaald moment.

stukken uit film knippen Geconiqe, Sat, May, 05, 2018

Klik je op openen. Nu zie je het opgenomen beeldmateriaal en daaronder een grafiekje. Dat grafiekje geeft de tekst aan.

stukken uit film knippen Eloquhu, Sat, May, 05, 2018

VyteliyxzwmQ, hieronder vind je de tekst uit de bovenstaande video: In deze video ga ik uitleggen hoe je opgenomen beeldmateriaal kunt knippen met de windows moviemaker. Om te beginnen start je windows moviemaker. Daarna ga je naar de knop video of foto toevoegen. Volgens selecteer je het opgenomen beeldmateriaal.

stukken uit film knippen Puhywo, Sat, May, 05, 2018

Home videobewerking Tips videos Knippen met Windows moviemaker: hoe doe je dat? Video: Videos Knippen met Windows moviemaker. Hoe doe je dat?

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: