0

Hoe groot moet een paardenstal zijn

"nu is het genoeg geweest; de eerste spar die ik tegenkom hak ik om ook als hij niet versierd." : voor onze trouwe bezoekers die al enkele weken de paardenhumor hebben moeten missen hier enkele grapjes. een groot evenementenbureau doet de organisatie van een internationale paardenshow. De directeur krijgt ter plaatse een klein kantoortje ter beschikking. Zijn echtgenote wil hem op het einde van de show verrassen. Ze stapt het kantoortje binnen maar tot haar verbazing ziet ze de secretaresse op zijn schoot zitten terwijl ze een verslag maakt. Zonder verpinken dicteert hij verder: Crisis of geen crisis mijne heren, als u bij een volgende editie nogmaals beroep wil doen op mijn diensten, gelieve 2 stoelen in mijn kantoor te voorzien. de frivole dochter van een rijke industrieel nam het niet zo nauw met vriendin haar studies. Paardrijden was haar grote hobby en ze vertoefde meer in de paardenstal dan achter haar cursussen. Toen ze weeral thuis kwam met een slecht resultaat was de maat voor papa vol. Hij maakte de afspraak met zijn dochter dat ze het paardrijden kon vergeten als de resultaten op school niet verbeterde. Enkele weken later kwam ze opgetogen bij haar vader aan met de boodschap dat ze het maximum gehaald had op haar eindexamen filosofie. "hoe heb je dat gedaan?" vroeg vader fier.

Bouwbedrijf Krijger bouwen in vertrouwen al meer dan 275

Bas denkt na maar weet het niet." heel simpel zegt Boris" achter elkaar lopen." -een koopman heeft net een paard gekocht en zit samen met de verkoper aan de borrel."Bij mij komt er nooit een druppel alkohol op tafel" zegt de koopman." " ik ben. "Noem mij eens een aantal dieren, Otto zegt de onderwijzer. Otto somt op paardje, poesje, hondje." " laat dat-je maar weg Otto."zegt de leerkracht. Otto gaat verder: "vloot." : de zoon van een fervente paardenliefhebber deelde de passie voor paarden niet met zijn vader. Op een dag zei de zoon tegen vader " ik wou dat ik genoeg geld had om een duur renpaard te kopen." de vader was helemaal verrast en vroeg blij: "Welk paard heb je in gedachten?" Zegt de zoon geen, maar ik kan het geld. "Ik heb al een hele week gedroomd over een kudde paarden die een tennistornooi spelen." zegt de patiënt. Ik geef u een medicament dat je vandaag nog neemt en dan ben je vannacht al verlost van die dromen." Verdorie" zegt de man mag ik ook pas morgen starten want vannacht spelen ze de finale." : -een ponyliefhebber die geen enkel veulentje kon verkopen. Als de sjeik vraagt naar gevaarlijk haar geloof zegt ze spontaan : "Ik ben ongelofelijk!" - als het opstapplankje van de huifkar afbreekt wil de eigenaar deze naar een atelier brengen om te herstellen. "Dat kan je toch wel zelf wandelen herstellen" zegt zijn vrouw." neen, "zegt de man " je weet toch dat ik een onhandige timmerman ben, ik sla nergens." : Twee oude trekpaardenliefhebbers zitten op een bankje voor de paardenstal in het winterzonnetje te keuvelen over. Een houtsleper is druk doende met zijn paard als hij tegen valavond 2 blondjes, die op zoek zijn naar een kerstboom, in het bos ziet dat zijn werkdag er zo goed als op zit begint hij het gareel van het paard te s hij. Net als hij wil instappen hoort hij het ene blondje bang tegen het andere zeggen.

had dit verzorgd en nadien niets meer vernomen van de man." goed dat ik u tref, "zei hij" de cheque waarmee u mij de consultatie betaalde was niet gedekt. Hij is teruggekomen." "Kijk eens aan grinnikt de patiënt, "de reuma die u genezen hebt ook." : Een jonge amazone die door een wesp is gestoken komt bij de dokter. De dokter vraagt wat er scheelt. "Ik ben door een wesp gestoken." " waar heeft die jou gestoken?"vraagt de arts." Dat durf ik niet te zeggen, dokter." "Ga maar eens even zitten." zegt de dokter. "Dat durf ik ook niet" zegt het meisje. boris en zijn vriendje bas zijn raadselspelletjes aan het doen. "Wat kan een paard niet wat twee paarden wel kunnen. Ra, ra wat is dat?" vraagt Boris.

Het kasteel Nijenrode te Breukelen

" In de gerechten draaimolen op de kermis!" zegt de eerste schalks. Een man die een pelgrimstocht maakt met zijn ezel staat stil bij een kerk die hij juist bezichtigd had. Hoe hij ook zijn best deed het beestje wou geen stap meer zetten en bleef ter plaatse staan. De koster die het tafereel zag zei dat hij een oplossing had voor dit probleem. Hij ging naar huis en was snel terug met een pot mosterd. Hij tilde de staart op en smeerde er een flinke laag mosterd onder. De ezel vertrok als een pijl uit een boog en binnen de minuut was hij al uit het zicht verdwenen." nu geef mij die mosterdpot ook maar eens want anders kom ik hem nooit meer bij!" zei de verbaasde pelgrim. Een man uit de stad staat al een hele poos bewonderend te kijken naar een boer die zijn veld aan het omploegen is met 2 trekpaarden. Het is warm weer en de heer zweet fel. De boerin schenkt hem een glas karnemelk. "hè, wat restaurant lekker zegt de stedeling.

" Per slot van rekening is het uw taak de doden te begraven." "Daarom bel ik u juist op zegt de geestelijke. " de wet schrijft namelijk voor dat eerst de familie geraadpleegd moet worden." : Op een grafsteen staat te lezen: " hier rust een nobel mens, een kundige menner en een gewaardeerd koorlid." " hoe kunnen ze nu drie mensen op zo een smalle plaats. Een jonge dorpsonderwijzer wil zijn betrapte leerling pietje een vermaning geven voor de ganse klas." pietje, wie zat er gisteren in mijn kersenboom?" "Meester, ik kan u hier op de achterste bank niet verstaan." zegt het pientere ventje. Kun je mij niet verstaan? Dat wil ik dan zelf eens onderzoeken. Ik ga op jou plaats zitten en jij komt voor de klas staan en vraagt mij iets.". Zo gezegd, zo gedaan. Als pietje voor de klas staat vraagt hij: "Meester, wie stond er gisteren stiekem in de paardenstal mijn zus te zoenen?" "Je hebt volkomen gelijk, pietje zegt de meester het is hier op de achterste bank inderdaad niet te verstaan." : Twee kleine jongetjes zaten. "Vorige week zag ik nog een paard met een houten been en een glazen oog" zegt het eerste ventje. "Ongelofelijk, waar zag je dat?" vraagt het andere mannetje.

Liebig in België: deel 2

Hij is hier niet over te spreken en wil hierover info op het gemeentehuis. Hij klopt op de deur. Hij klopt nog eens extra maar krijgt weer geen antwoord. Hij laat zich niet afwimpelen en stapt het kantoortje binnen. Zijn oog valt dadelijk op de vensterbank van het kantoor waar prachtige bloemen staan en zegt: "Heel gezond!" de ambtenaar schrikt op en vraagt suffig: "Wat is er gezond?" " Bloemen in de slaapkamer." zegt de ruiter. Een voorname dame stapt het kantoor binnen van een manègehouder. Ze wil zich inschrijven voor enkele paardrijlessen. De manègehouder is nog druk aan het schrijven en bromt zonder op te kijken : " neemt u maar een stoel." "Hoor eens zegt de adellijke dame verontwaardigd, " ik ben Gravin van Dit tot Dat." " nou, neemt u dan toch twee stoelen! " : Een pastoor vindt een dode ezel voor zijn deur. Hij belt de burgemeester op en verzoekt hem het dier weg te halen. " daar heb ik niks mee te maken antwoordt de burgemeester die een gloeiende hekel aan de pastoor heeft.

De papa is blij en vraagt aan zijn zesjarig dochtertje wat ze het liefst heeft, een broertje of een zusje. Ze denkt even na en zegt dan: "Als het jou niets uitmaakt zou ik liever een pony hebben!" : -vakantiemopjes:- -een groep toeristen berijden ezeltjes op een berghelling. "Vallen toeristen niet vaak naar beneden" vraagt een vakantieganger als ze over een smal paadje naast een diepe ravijn lopen. "Dat valt wel mee" zegt de gids gevat, "de meesten vinden het na een keer wel genoeg!" - moeder mug en haar kinderen dineren op de rug van bieden een paard. "Als jullie nu verder de ganse dag braaf zijn gaan we morgen uit eten bij het naaktstrand " zegt ze tegen haar telgen. "Ober, wat doet die vlieg in mijn soep?" "Zo te zien zwemt hij, meneer." Vindt u dat niet vies dan?" " nu je het zegt zie ik ook dat hij geen zwembroek aan heeft!" : Twee jongens hebben een woordenwisseling. " je bent een ezel. Alleen de horens ontbreken nog." zegt Frits tegen zijn vriend Lars." "ha, ha, laat me niet lachen. Een ezel heeft toch geen horens." zegt Lars." zie je wel, dan ontbreekt er niets meer." zegt Frits boos. Een ruiter stelt vast dat zijn favoriete ruiterpad afgesloten werd door de gemeentearbeiders.

Retroscoop - kroniek van de cie

"Hebt u wat eten voor mij?" Met een blik op zijn vieze gescheurde kleren riep de vrouw: "Neen!" de boswerker klopte nog eens. "Wat nu nog?" kijfde de vrouw. " zou ik joris misschien even kunnen spreken?" -" we moeten dringend naar het circus zei een man tegen zijn vriend. " ze zeggen dat er een ruiter optreedt die op de rug van een paard springt, vervolgens onder de buik van het dier doorglijdt, zijn staart grijpt en uiteindelijk op de hals van het paard terechtkomt." "ja, en?" zei de vriend." Dat deed ik ook. Tegen zijn vrienden was hij opschepperig en zei dat hij best kon rondkomen met de opbrengst van zijn schrijfkunst. "Echt waar?" vroeg een ongelovige vriend. "Wat schrijf je dan?" " Bedelbrieven aan mijn vader." - een koppeltje had een oppas geregeld voor hun 3 drukke kinderen. Moeder was er niet erg gerust in en belt de oppas in de loop van de avond. Tot haar verbazing hoort ze het meisje reinigingskuur zeggen dat de kinderen slapen en dat ze heel keurig en beleefd waren geweest. "hoe heb je dat voor elkaar gekregen" vraagt de mama. " ik heb hen beloofd dat ze morgenochtend een pony van u zouden krijgen als ze zich vanavond voorbeeldig gedragen en braaf naar bed gingen!" zei het meisje. Een jong koppeltje denkt aan gezinsuitbreiding.

" Wat mag lactose het voor u zijn vraagt de ober aan de paardenfokker. "Veur mij steekt da zoe na nie." : Het is bijna een jaar geleden dat ik deze rubriek aangevuld heb dus hoog tijd om weer ens te (glim)-lachen! een man is na de storm het dak van zijn bouwvallige paardenstal aan het repareren. Plots valt hij naar beneden en is bewusteloos. Een toevallige passant belt de ambulance. Net als ze hem op de brancard willen tillen komt hij bij bewustzijn. 'wat is er gebeurt 'vraagt de ambulancier.'ik weet het ook niet, ik lig hier nog maar pas!' : Een paardenhandelaar staat er financieël niet zo goed s zijn vrouw de post doorneemt zegt ze tegen haar man: " de bank schrijft dat dit onze laatste. Omdat de moppenrubriek al een hele tijd niet meer bijgewerkt is krijgen jullie er hier een aantal! na een zware storm kwam een boswerker met zijn paard uitgeput en hongerig aan bij de eerste herberg die hij tegenkwam. De herberg heette 'joris en de draak'. Hij klopte op de deur en de herbergierster stak haar hoofd uit het raam.

Ik word geil Van Hengsten

Paarden en mopjes : -een paard en een koe staan in de wei. Plots zegt het paard ik kan hoger springen dan het hek." "ik ook zegt de koe." Echt waar, ik geloof er niets van." zegt het verbaasde paard. "Toch wel zegt de koe "een hek kan toch niet springen!" - het zoontje van zonder een steenrijke sjeik vraagt geld om een pony te kopen."Ach zegt vader" met zulke kleine aankopen houd ik mij niet bezig. Vraag dat maar aan je moeder, die dame daar, de zevende van links." : Op de renbaan zit een preuts koppel op de tribune de wedrennen te volgen. Naast hen zit een dame met een gewaagde decolleté. Als de vrouw merkt dat haar man meer zijn buurvrouw dan de paarden in de gaten heeft fluistert ze bits " hoe durft een mens zo rond te lopen?" waarop hij antwoordt: " daar heeft zij twee uitstekende redenen voor!" : Een dom blondje wou. Ze besloot daarom mee te doen aan de wedstrijd 'win 1 miljoen' en toen ze die won vroeg haar vriendin hoe ze dat toch wel had gedaan. . Het domme blondje zei: "de vraag was: welke vogel maakt zijn eigen nest, de mus, de merel of de koekoek? Ik antwoordde de koekoek, ah ja iedereen weet toch dat de koekoek in een klok woont!" : Een paardenfokker wordt gehuldigd voor het bestaan van zijn 50 -jarige trekpaardenfokkerij. Hij mag met de minister van Landbouw en diens secretaris en de burgemeester gaan dineren in een chique restaurant. Als de ober de bestelling komt opnemen zegt de minister voor mij een steak nature." " doet u voor mij maar een steak au poivre zegt de burgemeester." " ik verkies een steak met champignons "zegt de secretaris.

Hoe groot moet een paardenstal zijn
Rated 4/5 based on 582 reviews
SHARE

hoe groot moet een paardenstal zijn Ulapi, Fri, May, 11, 2018

Wat zijn de afmetingen van een paardenstal eigenlijk? Hoe groot moet die minimum zijn en hoe hoog ofzo? Hoe groot moet een stal/weiland zijn? Geplaatst door de topicStarter: :52. Mijn vader gaat een stal maken voor onze (toekomstige) shetlander.

hoe groot moet een paardenstal zijn Yfyrec, Fri, May, 11, 2018

Het beton in een paardenstal moet stroef zijn om uitglijden van de dieren te voorkomen. De deuropening moet zo groot zijn dat het paard er gemakkelijk door kan. Geplaatst door de topicStarter: :26.

hoe groot moet een paardenstal zijn Evula, Fri, May, 11, 2018

Hoe groot moet een paardenstal zijn? De afmetingen van een paardenstal zijn afhankelijk van de grootte van het. De stal is voor je paard heel belangrijk. Omdat je dier zich daar eigenlijk in een onnatuurlijke omgeving bevindt, hou je bij het bouwen rekening met zijn behoeften.

hoe groot moet een paardenstal zijn Ywebigar, Fri, May, 11, 2018

Hoe groot moet een paardenbox zijn? We hebben diverse soorten paardenboxen in ons assortiment. Ontdek hoe groot moet een paardenbox zijn. Een stal moet ook groot genoeg zijn voor een paard.

hoe groot moet een paardenstal zijn Laxeky, Fri, May, 11, 2018

Het plafond moet voldoende hoog zijn, het paard moet zeker 45 kubieke meter ruimte hebben om frisse lucht te kunnen krijgen.

hoe groot moet een paardenstal zijn Kamebege, Fri, May, 11, 2018

Een stal voor een paard moet minstens 3,50. Voor een pony is 3,00. De deuren moeten 2,40. . hoog en minstens 1,20.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: